Різдвяні зустрічі!

Дата: 09.12.2022 18:22
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

Різдвяно-новорічні свята особливі. Під час їх святкування ми збираємося у колі рідних і друзів та бажаємо один одному усього найкращого. Через бойові дії сьогодні багато мешканців Рубіжанської територіальної громади і Луганщини не зустрінуться біля святкової новорічної ялинки, як це традиційно відбувалося. Але ніхто не в змозі завадити нам подарувати свято, яке наближається, своїм рідним та близьким людям. Саме тому Рубіжанська міська військова адміністрація оголошує про початок акції «Різдвяні зустрічі».

До кінця цього вельми складного в усіх сенсах року за наступною електронною адресою informva@ukr.net ми чекаємо на листівки, музичні або відеопривітання та побажання: від малечі, молоді, дорослих та дуже дорослих мешканців Рубіжанської територіальної громади та Луганщини.

Це різдвяне мереживо з поздоровлень буде оприлюднено на усіх інформаційних ресурсах Рубіжанської міської військової адміністрації.

Якщо до цієї акції долучяться представники інших територій та громад ми будемо раді зустріти нових друзів.

Віримо у силу добрих слів! Мріємо про те, що новорічна ялинка у місті Рубіжному знов буде сяяти! Єднаємося, щоб підтримати один одного і наблизити найголовнішу мрію усіх українців про мир та перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора