Штаб Рубіжанскої міської військової адміністрації у м.Вінниця запрошує на святкування Дня Святого Миколая

Дата: 10.12.2022 11:08
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

День Святого Миколая є невід'ємною частиною української культури, найчарівніше і найпотаємніше свято для кожної дитини нашої країни.

Саме тому, у гуманітарному штабі Рубіжанської міської військової адміністрації, що розташований у м. Вінниця, вважають, що це свято повинно відбутися за будь-яких умов і кожна дитина Луганщини має його відчути, провести цей день яскраво, радісно та звісно отримати подарунок.

Запрошуємо всіх дітей Луганської області віком від 3-х до 14-ти років, що перемістились до Вінницької області, зареєструватись у запропонованій формі та взяти участь у святкуванні Дня Святого Миколая, що відбудеться 20.12.2022 у дитячому розважальному центрі “Країна мрій” за адресою: м. Вінниця, вул. Юності, 18, початок об 11-00 годині.

Вас чекають чудові ігрові майданчики, різноманітні розважальні локації, простір для самовираження, веселий різдвяний квест, запальна дискотека та подарунки від Святого Миколая.

Увага! Форму відкрито до 15-00 16.12.2022, поспішіть зареєструватись та весело відсвяткувати! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPTScwsPcHAwZMf-ALtDTdqiyqgCqyI8fagUtYxCAJPIppBA/viewform


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора