21-річний боєць Володимир Кравець загинув 17 листопада 2022 року під час виконання бойового завдання

Дата: 12.12.2022 09:13
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

21-річний боєць Володимир Кравець загинув 17 листопада 2022 року під час виконання бойового завдання на Харківщині.

Володимир родом з Луганської області. Був сиротою, здобув середню технічну освіту у ПТУ. Жив у Рубіжному та працював електрогазозварювальником. Любим музику, був життєрадісним та веселим. Мріяв про власну родину. Мав власну квартиру, яку отримав як сирота, але під час вторгнення окупанти зруйнували її.

Коли почалася повномасштабна війна, хлопець був змушений тікати. Оселився на Волині як переселенець. Однак влітку вирішив долучитися до Збройних сил України та захищати рідні землі від окупантів.

«Ще одна гірка втрата для нашої громади. Загинув мужній воїн, справжній чоловік та патріот своєї Батьківщини, Володимир Кравець 2001 року народження. Сумна звістка надійшла у с. Стобихівка. Війна застала його зненацька, уродженець Сєвєродонецька, потрапив у Сошичненську громаду у лютому, як переселенець, та не зміг дивитися як безжалісно нищать рашисти його рідну домівку, вступив у лави ЗСУ. До останнього подиху вірив в Україну. Небо забирає наше майбутнє… Лави Ангелів поповнюються ще одним охоронцем…» – зазначили у Сошичненьській сільській громаді.

Поховали юного захисника у селі Стобихівка на Волині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора