«16 днів проти насильства»

Дата: 13.12.2022 12:26
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

У рамках Міжнародної акції «16 днів проти насильства», яка підтримується міжнародною спільнотою з 1991 року та до якої наша держава приєдналась в 2001 році, з 25 листопада по 10 грудня 2022 року в закладах освіти Рубіжанської територіальної громади з метою створення безпечного освітнього середовища, запобігання вчинення дітьми злочинів, правопорушень, проявів булінгу в освітньому просторі, формування позитивних соціальних установок, попередження вживання алкогольних, наркотичних речовин, тютюнових виробів, пройшла низка заходів.

Для учнів початкових класів було проведено бесіди щодо проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми тощо. Діти подивилися відеоролики «Розкажи дорослому,
якому довіряєш», «Дій проти насильства!», ознайомилися з буклетом «Дізнайся про свої права в цифровому середовищі» та пам’яткою для дітей «Як уникнути насилля». 

Учні середньої ланки взяли участь в анкетуванні на виявлення насильства в сім’ї та школі, у флешмобі «Ми проти насильства - Ми за Добро!», «Наші долоні проти насильства». 

Для учнів 7- 9 класів була проведена гра «Права і обов’язки », перегляд відео на тему: «За майбутнє без СНІДу» та відбулися тренінги «СТОП!- БУЛІНГ». 

У 10 - 11 класах пройшли правові вікторини, бесіди «Світ моїх прав», тренінгові заняття, на яких особливу увагу було привернуто щодо кібербулінгу та способам протидії йому. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора