Рубіжанська каратистка Ксенія Коломійцева вдало розпочала спортивний сезон на новому місці

Дата: 15.12.2022 09:49
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

Ксенія Коломійцева , випускниця відділення карате ДЮСШ №1, стала володаркою кубку Львівської області з карате, який відбувся 10-11 грудня. Це вже п’ята вагома перемога Ксенії у спортивному сезоні у Львові. 

А вдалі успіхі на новому місці розпочалися у серпні. 28 серпня у місті Львові, де відбувся чемпіонат України з карате WKF за участі понад 400 спортсменів, результатом змагань стала срібна медаль. 5-6 листопада відбувся другий етап Чемпіонату України серед кадетів, юніорів та дорослих (ІІІ-IV ранг) з карате, де наша спортсменка виборола срібло. 17 листопада здобувала 2 місце на всеукраїнських відбіркових змаганнях у місті Києві. 27 листопада, приймаючи участь у "Чернівці опен"- Кубку України з карате, Ксенія завоювала І місце. 

Цього року Ксенія закінчила Тернопільську спеціалізовану школу I-III ступенів № 7 з поглибленим вивченням іноземних мов Тернопільської міської ради Тернопільської області, однак основні шкільні роки її навчання пройшли в Рубіжанській спеціалізованій I-III ступенів школі № 2 Рубіжанської міської ради Луганської області. 

Саме там, у Рубіжному, з першого року навчання в школі, почала відвідувати й Дитячо-юнацьку спортивну школу № 1, відділення карате (перший тренер – «Заслужений тренер України» Олександр Дорошенко). Ксенія має досягнення: багаторазова чемпіонка України з карате (JKS, SKIF), чемпіонка світу з карате JK (2019 р., Ірландія), срібло чемпіонату Європи з шотокан-карате (2022 р., Нідерланди), володарка 1-ого дану з карате JKS. Склала іспити на суддівські категорії: D – з карате SKIF та 2-у – з карате JKS. 

Зараз Ксенія Коломійцева навчається у Львівському Державному університеті фізичної культури на факультеті фізичної культури і спорту та  успішно пов’язує навчання з тренуваннями у клубі "Скіф" (тренер – «Заслужений тренер України» Ігор Богдан). Вітаємо Ксенію з перемогами та напередодні різдвяних і новорічних свят бажаємо здоров’я і нових спортивних досягнень!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора