Піклування про пацієнтів

Дата: 17.12.2022 09:47
Кількість переглядів: 88

Якісне надання первинної медичної допомоги, увага та індивідуальний підхід до кожного пацієнта – саме такі пріоритетні завдання виконує Центр первинної медико-санітарної допомоги Рубіжанської територіальної громади. Сьогодні  медичним закладам  довелося адаптуватися до нових умов надання медичних послуг, бо  чимало громадян, які звертаються до центру первинної допомоги, приходять зі своїми дітьми. Тож, поки дорослі мають консультацію з лікарем, дітям не завжди є чим зайнятися. А треба подбати і про наших  найменших відвідувачів, адже перебування в лікарні зазвичай тривожне, стресове для діток. 

Завдяки небайдужості та безкорисній допомозі голови міжнародного благодійного фонду «Бі Хеппі» Сергія Власенко та Романа Гребінюка в Центрі облаштувати куточок для дозвілля дітей. Тут діти не лише почуваються спокійно. Тут в ігровій формі педіатр має можливість спілкуватися з маленькими пацієнтами та проводити огляд.

Запрошуємо всіх, у кого є потреба в якісній медичній консультації, звертатися до нашого Центру,  який розташовано за адресою м. Дніпро, вул. Будівельників 23, БЦ “Далас”. Телефон реєстратури: 066-934-89-79.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора