Вітаємо переможців міського етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та Міжнародних українознавчих конкурсів 2022/2023 навчального року!

Дата: 19.12.2022 13:24
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

Протягом  листопада-грудня 2022 року відбулися міські етапи Всеукраїнських учнівських олімпіад з 14 навчальних предметів (географія, французька та англійська мови, українська мова та література, історія, фізика, математика, трудове навчання, біологія, правознавство, інформатика, хімія, інформаційні технології, екологія) та Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка, Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Всеукраїнські учнівські олімпіади є найбільш масовим інтелектуальним змаганням в Україні. Перемога в олімпіадах – це значна подія в особистому житті учня і його вчителя, результат наполегливої багаторічної діяльності всього педагогічного колективу освітнього закладу, привід гордості для батьків та  учителів. Надивлячись на надскладні умови, цього року олімпіади пройшли онлайн. 

Управління освіти Рубіжанської міської військової адміністрації щиро вітає учасників з перемогою, бажає і надалі зростати інтелектуально та творчо, відкриваючи нові гарні наук! А ми неймовірно щасливі, що маємо змогу працювати з такими талановитими та здібними учнями. Дуже пишаємося Вами! Бажаємо і надалі натхнення, віри у свої сили, невичерпної енергії, упевненості у подальших конкурсних випробуваннях! Висловлюємо щиру вдячність усім учителям, які допомогли підготувати наших учнів, дякуємо вам за ваш професіоналізм!

З результатами олімпіад можна ознайомитись за посиланням.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора