Свято Святого Миколая!

Дата: 21.12.2022 12:16
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

Справжні дива сталися 20 грудня у дитячому розважальному центрі «Країна мрій», де відбулося святкування Дня Святого Миколая. Майже 130 дітей з Луганщини на декілька годин забули про усі негаразди сьогодення і відчули турботу дорослих.

В цей день дітлахи гралися, співали, трішки бешкетували, танцювали, ділилися найпотаємнішими мріями зі Святим Миколаєм, відвідували безліч безкоштовних атракціонів та отримали подарунки. І ці подарунки теж стали дивом, бо їх надіслали з Англії. Англійська ініціатива «Марафон добрих справ. Подаруй дітям України Різдво» потурбувалася про те, щоб вони були підібрані не лише окремо для хлопчиків та дівчаток, а й з урахуванням їх віку.

Свято відбулося завдяки спільним зусиллям Луганської обласної державної адміністрації, Вінницької обласної державної адміністрації, Рубіжанської міської військової адміністрації, благодійного фонду «Фонд підтримки та розвитку України» та дитячого розважального центру «Країна мрій». Таке єднання заради наших дітей, за словами організаторів, вартувало докладених зусиль задля дитячих посмішок.

У привітальному слові очільник Луганщини Сергій ГАЙДАЙ привітав усіх зі святом, побажав скорішої Перемоги та додав: «Ми будемо вдома! А потім ми разом будемо відновлювати усе, що зруйновано. Ми це зробимо, я в цьому впевнений». Начальник Рубіжанської міської військової адміністрації Андрій ЮРЧЕНКО дуже зворушливо звернувся до дітей: «Шановні діточки, я кожному з вас хочу побажати, щоб поруч із вами були мамо і тато, дідусь та бабуся, братик та сестричка». А потім сталося ще одне диво: серйозні керманичі спілкувалися з діточкам та їх батьками та із задоволенням фотографувалися з усіма бажаючими.

Про те що таке спілкування дуже потрібне дітям, свідчить інша дивовижна подія, яка відбулася у той день. Розгублений хлопчик 8 років стояв біля сцени і плакав через те, що дуже боявся йти за своїм подарунком. Тоді до нього підійшов військовослужбовець Збройних Сил України, вручив подарунок і щось на вушко сказав. Сльозі одразу висохли, хлопчик пообіцяв більше нічого не боятися і посмішка повернулася на його обличчя. До речі, подарунки отримають не лише ті діточки, які були на святкуванні, а й інші, хто або не зміг завітати у той день до розважального центру, або проживає не у Вінниці. Тож чекайте ще одного дива – скоро подарунки поїдуть до інших дітей Луганщини, які надіслали свої листи помічникам Святого Миколая Сергію ГАЙДАЮ та Андрію ЮРЧЕНКО.

Коли свято наближалося до дискотеки, зникло світло, але справжня фея – директора «Країни мрій» Алла ГНАТЮК змогла продовжити дитяче свято, включивши генератор. Діти сприйняли цю маленьку перемогу над життєвими негараздами бурхливими оплесками.

Дивовижне свято для дивовижних дітей завдяки дивовижним дорослим!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора