У гуманітарному штабі Рубіжанської міської військової адміністрації у м.Вінниця відбулись групові заняття для дітей молодшого шкільного віку

Дата: 30.12.2022 11:50
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

29.12.2022 у гуманітарному штабі Рубіжанської міської військової адміністрації у м.Вінниця, який знаходиться за адресою: вул. Максимовича, 43-б, відбулись групові заняття для дітей молодшого шкільного віку, які перемістилися до Вінничини з Луганської області.

Заняття мали промовисту назву - "Дружба та друзі" та проводились у форматі ігор, фізичних вправ, інших цікавинок, мали елементи програми TeamUP. Програма TeamUP - це «Психосоціальна підтримка дітей в умовах війни для забезпечення нагальних психосоціальних потреб».

Проведення таких занять для Луганської малечі стало можливим завдяки співпраці гуманітарного штабу Рубіжанської міської військової адміністрації у м. Вінниця з мобільною командою “СОС Дитячі містечка України”, представники якої займались з дітьми в рамках Програми "Дружба та друзі", яка спрямована на встановлення та зміцнення дружнього контакту між дітьми, сприянню налагодження ефективної взаємодії з оточуючими та розвитку соціальних навичок здатності до співпраці.

Заняття проведені представниками мобільної команди “СОС Дитячі містечка України”  - це добра та змістовна активність, яка допоможе діткам наповниться позитивними емоціями і знайти друзів! Запрошуємо малечу на такі заходи і в Новому 2023 році. За інформацією звертатись за телефоном — 0981749550.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора