Відбулася розширена нарада начальника Рубіжанської міської військової адміністрації Андрія ЮРЧЕНКА з керівниками структурних підрозділів адміністрації та комунальних закладів та підприємств Рубіжанської територіальної громади

Дата: 05.01.2023 15:50
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

5 січня 2023 року відбулася розширена нарада начальника Рубіжанської міської військової адміністрації Андрія ЮРЧЕНКА з керівниками структурних підрозділів адміністрації та комунальних закладів та підприємств Рубіжанської територіальної громади. На нараді начальниками управлінь та відділів були представлені звіти про роботу у 2022 році та плани на 2023 рік. Це обговорення відбулося у рамках підготовки підсумкового звіту про роботу Рубіжанської міської військової адміністрації за 2022 рік, який буде представлено громаді найближчим часом. 

Підводячи підсумки цього обговорення, начальник військової адміністрації підкреслив, що зважаючи на ті випробування, які випали на долю територіальної громади 2022 року й ті зусилля, які було докладено задля організації функціонування адміністрації в умовах воєнного часу, 2023 рік стане визначальним – тож робота, орієнтована на задовільнення потреб мешканців Рубіжанської територіальної громади буде не лише продовжена, а й виведена на новий рівень. Андрій ЮРЧЕНКО впевнений, що на місто Рубіжне чекає деокупація, зазначивши, що першочерговими після звільнення міста, стануть заходи з забезпечення безперебійної роботи об’єктів критичної інфраструктури та підвищення обороноздатності територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора