8 січня відбувся чин прощання зі справжнім Героєм та Патріотом Сергієм КУЧЕРЕНКО

Дата: 09.01.2023 09:10
Кількість переглядів: 165

Фото без опису

8 січня відбувся чин прощання зі справжнім Героєм та Патріотом  - Сергієм КУЧЕРЕНКО, на якому були присутніми очільник Луганщини Сергій ГАЙДАЙ та начальник Рубіжанської міської військової адміністрації Андрій ЮРЧЕНКО. 

Кучеренко Сергій Євгенович народився 24.08.1991 року, в селі Невське Луганської області. В 2013 році був призваний на строкову службу до лав Національної гвардії України в місті Рубіжне. З початку 2014 року, коли розпочалася антитерористична операція, підписав контракт із частиною, в якій проходив строкову службу. Був першим із тих, хто став на захист суверенітету і цілісності своєї держави. 

За роки несення військової служби в в/ч 3035, зарекомендував себе відповідальним і справедливим військовослужбовцем, сумлінно ставився до виконання поставлених задач, чим самим заслужив повагу та авторитет серед рядового, сержантського та офіцерського складу. Після повномасштабного вторгнення Сергій з перших днів перебував на лінії фронту на Луганщині. 

Він був відважним та хоробрим командиром, завдяки цим рисам Сергій заслужив довіру серед свого особового складу. При виконанні бойових завдань, на полі бою Сергій проявляв себе як справжній герой та патріот своєї держави. Ніколи не залишав поранених і загиблих товаришів на полі бою, жертвуючи своїм життям та здоров'ям витягував своїх побратимів із самісінького пекла. Був нагороджений нагрудними відзнаками за "Доблесну Службу", "Захисник Луганщини".

15.04.2022 отримав перше поранення біля Рубіжного. Незважаючи на це, знову пішов на передову. 25.10.2022 отримав друге поранення в Зарічному. Загинув біля м.Кремінна, як справжній герой!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора