Протягом канікул в Рубіжанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 було проведено ряд заходів з різних напрямків виховної роботи

Дата: 09.01.2023 10:04
Кількість переглядів: 78

Зима — це чарівниця, яка дарує нам зимові канікули, свята Нового року та Різдва. А це вже окрема історія, адже ми чекаємо їхнього настання цілий рік, і коли вони приходять, радість дітей просто важко передати.

Протягом канікул в Рубіжанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 було проведено ряд заходів з різних напрямків виховної роботи. Учні початкових класів разом з батьками та  вчителями виготовляли ялинкові прикраси, писали листи-привітання до дітей світу. У 2 –4  класах пройшли Новорічні вікторини, флешмоби "Моя ялинка найкраща". Діти 5 – 7 класів були запрошені на  віртуальні екскурсії  «Новорічні звичаї та традиції в регіонах України», «Новорічні турне «Вгадай країну»», а учні 8 – 9 класів подорожували музеями світу та складали плани на майбутній рік. Діти збагатилисч знаннями про українські традиції зимових свят,  змагалися у кмітливості й спритності. Учні  виявили свої акторські здібності, проявили себе як хороші командні гравці. Діти чудово провели час, отримали позитивний настрій та гарні враження від свята. 

Уся шкільна спільнота впевнено крокує в майбутнє й вітає всіх українців з Новим 2023 роком! Нехай цей рік буде переможним у всіх сенсах: для України - над ворогом, для всіх людей - над стражданнями, які принесли окупанти на нашу землю. Бажаємо, щоб новий рік дарував лише позитивні емоції. Щоб усі ті добрі думки та бажання втілилися у життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора