Рубіжанська територіальна громада підтримує захисників

Дата: 09.01.2023 13:01
Кількість переглядів: 113

Відбулася чергова робоча поїздка начальника Рубіжанської міської військової адміністрації Андрія ЮРЧЕНКА до захисників, що виконують бойові завдання щодо захисту суверенітету та територіальної цілісності України на Луганщині.

2 січня 15-й Слов’янській полк Національної гвардії відзначив 31-річницю від Дня створення. З 2014 року один із батальйонів цього полку базувався у місті Рубіжне. З початку військової агресії цей батальйон боронив місто, займався евакуацією місцевого населення, а зараз – наближає час деокупації міста. 

Урочистості пройшли в суворій, аскетичній атмосфері. Відзнаку «Захисник Рубіжного» отримали 20 нацгвардійців та 20 бійців 24 бригади танкового батальйону. Крім того, завдяки підтримці директора ТОВ ХАСК ХОЛДІНГ Олександра Романовича Аптілона, нашим захисникам було передано 5 рулонів плівки, 21 екземпляр сучасних тактичних носилок, 5 костюмів, які забезпечують захист від тепловізорів, 20 буржуйок та один коптер. 

У своєму зверненні до військовослужбовців начальник Рубіжанської міської військової адміністрації подякував нашим воїнам за все те, що вони роблять для звільнення України та запевнив, що Рубіжанська територіальна громада завжди буде підтримувати захисників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора