Збори для батьків майбутніх першокласників

Дата: 17.01.2023 09:24
Кількість переглядів: 781

Фото без опису

Зустрічі з батьками завжди є відповідальними та необхідними для правильної побудови навчально-виховного процесу  в школі.

14 січня 2023 р. в Рубіжанській  загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 відбулися онлайн збори для батьків майбутніх першокласників. 

Під час зборів перед батьками виступили:
- Директор школи Катралєєв М.С, який ознайомив батьків з особливостями навчання в онлайн школі, представив батькам адміністрацію, познайомив з вчителями, які набиратимуть перші класи на 2023-2024 навчальний рік, логопедом, психологом, які будуть допомагати дітям у навчанні, та відповів на запитання батьків. 
- Учителі початкових класів Прусак Т.П. та Рєзан В.Р. презентували свою роботу та розповіли, що ключ до успішного навчання у школі – це співпраця вчителя і батьків. 
- Логопед школи Мізецька Ю.С. дала декілька порад батькам майбутніх першокласників, як зробити процес підготовки до школи дитини ефективним та якісним.
- Психолог школи Басенко О.П. розповіла про особливості розвитку дітей 6-річного віку та про визначення готовності дитини до навчання у школі.

Батьки отримали різноманітну інформацію щодо особливостей освітнього процесу в початковій школі та рекомендації щодо підготовки малюків до шкільного навчання.

Усі присутні мали нагоду вільно висловитись та отримати відповіді на питання, які так тривожать батьків.

У кінці зустрічі  директор школи Катралєєв М.С. подякував батькам за те, що вони довірили школі своїх дітей та приєдналися до шкільної спільноти, висловив упевненість, що вони і надалі не будуть шкодували сил і часу й завжди спрямовуватимуть свої зусилля на досягнення успіху в спільній справі – вихованні успішної особистості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора