Безпека понад усе!

Дата: 19.01.2023 09:26
Кількість переглядів: 159

Фото без опису

Вибухонебезпечні предмети становлять загрозу життю людини. Через повномасштабне вторгнення російських військ на територію України це питання актуальне сьогодні...

Під гаслом «Безпека понад усе!» проходять заходи з безпеки життєдіяльності у закладах освіти  Рубіжанської територіальної громади. 16.01.2023 відбулася онлайн зустріч учнів Рубіжанської гімназії №4 та педагогічних працівників Рубіжанської загальноосвітньої школи № 3 з головним фахівцем відділу цивільного захисту Сєвєродонецького районного управління ГУ ДСНС України у Луганській області майором служби цивільного захисту Єгором СИДОРЕНКО за темою "Мінна безпека". Діти й вчителі ознайомилися з видами мін, які несуть різні загрози для людини, згадали правила мінної безпеки, мали можливість поставити питання й отримати на них відповіді. Гість зізнався, що особисто не знайомий зі псом Патроном, але дуже радить переглянути мультфільми з ним. 

Пам’ятайте! Зовнішній вигляд предмета може приховувати його справжнє призначення. Замість камуфляжу для вибухових пристроїв використовуються звичайні сумки,  пакети,  згортки, коробки тощо. Будь-який предмет, знайдений на сходах або в під’їзді, може становити небезпеку для життя. Будьте пильні і не бійтеся зайвий раз потурбувати поліцію з цього приводу. Своїми правильними діями ви можете врятувати своє життя і життя багатьох людей!!!

Бережіть себе!
Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора