«Дивись, куди йдеш»

Дата: 21.01.2023 11:26
Кількість переглядів: 94

 

Легендарний український гурт ТНМК за підтримки Фонду Східна Європа та ДСНС України випустив пісню та кліп під назвою «Дивись, куди ідеш». Спочатку музиканти планували розповісти маленьким українцям про життєво важливі речі та правила. У процесі створення відео та треку посил змінився, став адаптованим для всіх вікових категорій.

«Дивись, куди ідеш» – гасло для всіх українців на деокупованих від російської навали територіях і у відносно безпечних регіонах країни.

Міни, розтяжки, гранати, нерозірвані снаряди й інші вибухові пристрої несуть смертельну загрозу. Саме Україна сьогодні є найбільшим мінним полем планети.

За словами директора Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям Олександра Чекригіна: «Однією з основних проблем зараз є забруднення території нашої держави вибухонебезпечними предметами, адже від першого дня війни окупаційні російські війська засівають наші міста та села тисячами тонн смертоносного заліза. 174 тисячі квадратних кілометрів, а це 30 % від загальної площі держави, потенційно забруднені та потребують проведення розмінування. Пріоритетом для ДСНС, окрім розмінування, є доведення правил безпечної поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів».

Ми впевнені, що про мінну безпеку мають знати всі українці – від малого до великого.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора