АРТТЕРАПІЯ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ

Дата: 23.01.2023 09:38
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

В минулому році Рубіжанський міський Центр туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді спільно з ГО «Спілка ветеранів міста Рубіжне» реалізували проєкт «ВОЇНИ СВІТЛА». Основною метою його було змінити ставлення громади до воїнів, зробити їх життя після повернення з фронту комфортним, підтримати їх морально та надати таку необхідну психологічну допомогу. Була проведена потужна робота у різних напрямках, але війна зруйнувала все, що створювалося такою тяжкою працею.

Все, та тільки не бажання надавати допомогу тим, хто нас захищає. Ми будемо намагатися реалізовувати задумане і надалі. Наша команда працює так само, тільки тепер в ній з'явилися нові друзі. Команда стала ще більшою і потужнішою. Тепер кожна ідея підтримується сильними, незламними, небайдужими, творчими НЕЙМОВІРНИМИ ЛЮДЬМИ. Результатом такої командної роботи став майстер клас з малювання, проведений для воїна у стінах лікарні. Сьогодні ми втілили у життя ще одну мрію.

До Олени Хмельницької, методиста Центру, звернувся поранений воїн з проханням допомогти йому здійснити його давню мрію – навчитися малювати, навіть попри те, що цей воїн не може сидіти. Але ж для такого фахівця як Рустам Давлетов немає нічого неможливого. Він підготував все необхідне для малювання лежачі. За півтори години наш Герой під керівництвом майстра створив свій справжній шедевр! Першими глядачами і оцінювачами стали побратими та медичній персонал. Скільки в цей день в палаті було посмішок, позитиву. Не дивлячись на тяжкі поранення і біль, хлопці жартували, фотографувалися і будували майбутні творчі плани.

«Я із захопленням спостерігала за роботою Рустама. Він прекрасна, світла людина, яка несе у цей світ красу і щедро ділиться своїм талантом», - говорить Олена. А щоб воїн зміг і далі малювати, Рустам подарував йому набір для малювання. 

Ми раді, що доля посилає в наше життя таких людей, як Рустам - талановитий художник і Людина з великої літери. ТВОРИМО ДОБРО РАЗОМ!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора