Чемпіонат Луганської області з орієнтування

Дата: 26.01.2023 12:49
Кількість переглядів: 137

Фото без опису21 січня 2022 року відбувся Чемпіонат Луганської області зі спортивного орієнтування. Організатори – Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації спільно з Луганським обласним центром дитячо-юнацького туризму і краєзнавства. У змаганнях взяли участь учні Луганської та інших областей України, в тому числі 26 – учні Рубіжанських закладів загальної середньої освіти та Рубіжанського міського Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді.

Під час змагань учасники трьох вікових категорій повинні були пройти віртуальну трасу з трейл-орієнтування та правильно визначити відповідність контрольних пунктів на місцевості та карті. В результаті п’ятеро наших школярів стали переможцями та призерами:

- у молодшій віковій групі:

І місце – Новікова Анастасія (гурток «Юні туристи-краєзнавці» Рубіжанського міського Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді», керівник Ігор Тарасенко)

ІІ місце – Фесенко Богдан (учень Рубіжанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3, керівник Олексій Кучерешко)

ІІІ місце – Кучерешко Анастасія (учениця Рубіжанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3, керівник Олексій Кучерешко)

ІІІ – Щуров Микита (учень Рубіжанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3, керівник Олексій Кучерешко)

- середній віковій групі:

І місце – Бірюкова Анастасія (учениця Рубіжанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3, керівник Олексій Кучерешко)

Вітаємо із заслуженими нагородами і бажаємо нових перемог.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора