Надано гуманітарну допомогу сім’ям Рубіжанської міської територіальної громади, які опікуються дітьми - сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування

Дата: 27.01.2023 12:58
Кількість переглядів: 246

Фото без опису

Лютий 2022 року назавжди змінив життя тисяч українських дітей. Сьогодні кожна дитина потребує більшої уваги та підтримки ніж раніше, особливо коли позбавлена батьківського піклування.

В умовах сьогодення батьки-вихователі, опікуни та піклувальники разом з дітьми мають будувати звичне життя "з нуля". В умовах обмежених ресурсів вони намагаються забезпечувати дітям базові потреби, освіту та дозвілля, відновлювати зруйнований війною психологічний стан дітей.

За інформацією служби у справах дітей Рубіжанської міської військової адміністрації, на підконтрольній території України перебуває 13 сімей Рубіжанської територіальної громади, які виховують дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Це 11 опікунських родин та 2 дитячих будинки сімейного типу.

Рубіжанська міська військова адміністрація продовжує опікуватися сім’ями вказаних категорій, підтримувати та надавати необхідну допомогу.

Завдяки плідній співпраці та підтримці Благодійної організації «Українська освітня платформа», в особі Marjanu Kashchak та Mariannu Kaspryshyn, а також їх опорному центру в місті Дніпро БО «Globa22», в особі Alexey Savchuk, дитячі будинки сімейного типу та опікунські сім’ї Рубіжанської міської територіальної громади, котрі були змушені покинути свої домівки, отримали необхідні речі для задоволення потреб у побуті.

Рубіжанська міська військова адміністрація, Рубіжанський центр надання соціальних послуг територіальної громади та Служба у справах дітей Рубіжанської міської військової адміністрації щиро вдячна всій команді БО «Українській освітній платформі» та БО «Globa22» за вагому допомогу та дбайливе ставлення до родин нашої громади, які потребують соціальної підтримки та захисту.

Від усіх сімей, які виховують дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, прийміть щиру вдячність за надану Вами підтримку, яка допомогла відчути родинам турботу і увагу в такий нелегкий для країни час!

Миру та злагоди! Разом до ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора