«Вивчаю - не чекаю»

Дата: 28.01.2023 12:00
Кількість переглядів: 348

«Вивчаю - не чекаю»: застосунок допоможе учням початкових класів вивчати українську мову та читання в ігровій формі

Проєкт «Вивчаю — не чекаю» створений за сприяння МОН громадською спілкою «Освіторія» спільно з міжнародною організацією «War Child Holland».

У застосунку доступні перші уроки, які відповідають державній програмі початкової школи та стандартам НУШ. Тож усі учасники освітнього процесу, вчителі та школярі 1-4 класів, можуть завантажувати додаток, щоб опановувати новий матеріал.

Для розроблення навчального контенту «Освіторія» залучила найкращих педагогів, філологів, методистів, які є гарантами відповідності матеріалів до навчальної програми та вимог НУШ.

У застосунок додані твори близько 20 сучасних українських письменників: Зірка Мензатюк, Катерина Міхаліцина, Сашко Дерманський, Таня Стус та інші. Нові уроки будуть додаватися протягом року, а разом з ними і додаткові твори інших авторів.

Оновлена версія «Вивчаю – не чекаю» доступна на App Store (https://apps.apple.com/.../%D0%B2%D0%B8%D0.../id1638116843) та Google Play (https://play.google.com/store/apps/details...). Завантажити можна як на смартфон, так і на планшет.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора