Привітання начальника Рубіжанської міської військової адміністрації Андрія Юрченка з Днем визволення міста Рубіжне від фашистських загарбників!

Дата: 31.01.2023 10:30
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

Шановні мешканці Рубіжанської територіальної громади!

31 січня - День визволення міста Рубіжне від фашистських загарбників. В цей день ми завжди низько схиляли голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав власне життя в жорстокій битві за свободу. В цей день ми вшановували учасників та ветеранів Другої світової війни. Ми уславлювали тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога. Ми складали глибоку шану солдатським удовам, дітям війни, які допомагали піднімати рідне місто з руїн, згадували всіх, чиє життя забрала війна.

Сьогодні усі населені пункті, які входять до Рубіжанської територіальної громади, потерпають від російської окупації. Сьогодні знов здригається рідна земля, горять наші оселі, гинуть мирні жителі.
Але кожного дня Збройні Сили України наближають день визволення міста Рубіжне і він обов’язково настане. І тоді ми будемо мати змогу віддати шану усім визволителям нашого міста. Усім, чия мужність і відвага, героїзм та нескореність духу є зразком для прийдешніх поколінь.

Ми ніколи не забудемо про неймовірно страшну ціну, яку заплатив 80 років тому і платить сьогодні наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини.
Від імені Рубіжанської міської військової територіальної громади і від себе особисто вітаю усіх з Днем визволення Рубіжного і бажаю усім добра і здоров'я, миру і злагоди, плідної праці та вагомих здобутків задля процвітання рідного краю, зміцнення і розбудови незалежної Української держави. Рубіжне – це Україна.

Сьогодні ми сильні та згуртовані, як ніколи. Слава Україні!
З вірою у нашу перемогу

Начальник Рубіжанської міської військової адміністрації Андрій ЮРЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора