Рубіжанська міська військова адміністрація продовжує співпрацю з міжнародними благодійними організаціями

Дата: 01.02.2023 09:54
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

На цьому тижні Рубіжанська територіальна громада отримала допомогу від агентства США з міжнародного розвитку USAID та від Ukraine Power у вигляді бензинового генератору, двох маршрутизаторів, трьох універсальних мобільних батарей, інфрачервоного обігрівача, акумуляторного світлодіодного ліхтаря - прожектора на штативі, акумулятора на зарядний пристрій, газового балону, газового кемпінгового обігрівача, мережевого зарядного пристрою, портативної мобільної зарядної станції. 

Все це обладнання вже встановлено у гуманітарному штабі Рубіжанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області, що знаходиться у місті Вінниця. 

За словами спеціалістів, які працюють у хабі, встановлення цих пристроїв не лише покращує якість надання соціальних послуг внутрішньо переміщеним особам Луганщини, задля підтримки яких вони працюють, а і перетворює гуманітарний штаб на своєрідний «центр незламності». 

Тепер робота гуманітарного хабу може відбуватися навіть в умовах відключення світла і тепла. Крім того, з’явилася можливість надання нових соціальних послуг вимушеним переселенцям. Вони мають змогу підзарядити свій мобільний телефон та  попрацювати на ноутбуці з виходом в Інтернет у теплому приміщенні.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора