АРТ-ТЕРАПІЯ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Дата: 02.02.2023 10:44
Кількість переглядів: 222

Методист Рубіжанського міського Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді Олена Хмельницька, представник Міжнародного Благодійного фонду «Бі-Хеппі» продовжує впроваджувати заняття з арт-терапії для поранених військових. 

Спільно зі справжнім майстром Рустамом Давлетовим ще двоє військових створювали свої художні шедеври. Картини вийшли напрочуд дивовижні. Та найголовніше – це емоційний стан, який Рустам зазвичай дарує своїм «учням» під час майстер-класів»

А ще для проведення майстер класів Олена запросила талановитих майстринь Марію Гадзалішин та Оксану Мончак-Бляхарську. 

Пані Оксана прекрасний кондитер, яка організувала майстер-клас з розпису медових пряників. Хлопці з великим задоволенням взялися до справи. Під час роботи всі активно спілкувалися. Було багато веселих моментів. Прянички вийшли і патріотичні, і гумористичні. Потім ці шедеври охоче скуштували з соком. А ще Оксана напекла хлопцям смаколиків, які рознесли по кімнатах і всіх пригостили.

Пані Марія навчала наших ГЕРОЇВ плести браслети. І хоча лежачи працювати не дуже зручно, нашим воїнам це не завадило зробити класні вироби. Спілкування в цей день продовжилося до пізнього вечора. Було багато позитивних емоцій і сміху.

Репортаж про майстер-класи з арт-терапії вийшли на Тернопільському телевізійному каналі TV4
(https://www.youtube.com/watch?v=7SlBZl-OKi8
https://www.youtube.com/watch?v=w2p1QJv4aCA
https://www.youtube.com/watch?v=i891KHIQ540&t=76s) 

«Даруйте ВОЇНАМ свою увагу, тепло своїх сердець, свої позитивні емоції. Робіть все, щоб вони відчували себе потрібними у мирному житті. Їм треба навчитися жити з тяжкими пораненнями, з постійним болем, з страшними каліцтвами. І ми повинні їм в цьому допомогти. Ми всі їм винні, ми всі у них в боргу... За наш спокій ВОЇНИ платять страшну ціну», - зазначила Олена Хмельницька. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора