Проєкт «Звуки в руки!» для юних музикантів ВПО

Дата: 02.02.2023 11:30
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

Україною поширюється проєкт Інституту стратегії культури та меценаів Діана Воннак / Diána Vonnák та Золтан Сарка із Будапешта (Угорщина), які запропонували свою підтримку українським дітям в їхньому бажанні займатися музикою. Проєкт «Звуки в руки» є довгостроковим та передбачає співпрацю з різними партнерами за кордоном. 

Ініціатива орієнтована на внутрішньо переміщених дітей та підлітків від 6 до 17 років, що позбавлені можливості займатися музикою, зокрема через втрату/брак власного музичного інструмента через війну та її наслідки (як втрата житла, переїзд в інше місто, відсутність можливості придбати інструмент). Зголошуватися можуть сім’ї з дітьми/підлітками з будь-якого міста чи села України незалежно від місця проживання (квартира/прихисток) та (не)доступності занять з музики. 

Перші музичні інструменти, а саме скрипки, вже чекають на своїх нових власників або власниць! Інструменти, які зможуть отримати діти/підлітки, не є нові, проте в доброму стані й допоможуть дітям навчатися та вдосконалювати свої навики. 

Тож, якщо Ви є мамою/батьком/опікуном дитини-ВПО, просимо заповнити анкету за посиланням: https://bit.ly/3HfnlIv

Також закликаємо долучатися до проєкту і усіх бажаючих подарувати дітям інструменти.

Подробиці участі у проєкті: https://facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0w2mXAaBjqDTHtDRqVUqveTnp7cKJsSz3XES6pbigzfpYsqgum5cTWXBUYgabLgnXl&id=2111509955746396&eav=AfYRsUUYCcGf3Ou1U4mleBaUVnEzMrh0u2OPHH97AD6g0gsdapS8umJ1MNnlAJqo-yI&paipv=0


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора