Гуманітарну допомогу отримали сім’ї пільгових категорій Рубіжанської міської територіальної громади, які наразі мешкають у місті Дніпро

Дата: 02.02.2023 14:22
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

Рубіжанська міська військова адміністрація продовжує підтримувати сім’ї з дітьми Рубіжанської міської територіальної громади, які відносяться до пільгових категорій, і внаслідок військової агресії були вимушені покинути свої домівки. (Раніше повідомлялось про підтримку сімей з Рубіжанської громади, в яких виховуються діти – сироти та діти, позбавлені батьківського піклування).

У рамках проекту Джинджер у співпраці з БО «Українська освітня платформа» дітям надано необхідну допомогу:   постільну білизну, ковдри, рушники, рюкзаки. Це стало можливим завдяки плідній співпраці Благодійної організації «Українська освітня платформа», її опорного центра   БО «Globa 22» та Рубіжанської міської військової адміністрації.

Кожна родина, при отримані речей, висловлювала благодійникам слова подяки, а діти дарували свої посмішки. В цей день кожен учасник заходу відчув  турботу та  підтримку, яка дає сім’ям з дітьми віру і надію у світле та мирне майбутнє!

Рубіжанська міська військова адміністрація, управління праці та соціального захисту населення Рубіжанської міської військової адміністрації та Рубіжанський центр надання соціальних послуг висловлюють слова щирої вдячності БО «Українська освітня платформа» та БО «Globa 22» за допомогу,  надану родинам нашої громади, які так потребують захисту та турботи в такий нелегкий для країни час!  ДЯКУЄМО ВАМ ЗА ВАШУ ПІДТРИМКУ ТА НЕБАЙДУЖІСТЬ! Ви - сила, яка допомагає пройти нашій країні найскладніші випробування. Завдяки Вам ми на день ближче до ПЕРЕМОГИ!  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора