Рубіжанська міська військова адміністрація постійно приділяє увагу виявленню потреб мешканців Рубіжанської територіальної громади

Дата: 03.02.2023 12:02
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

Рубіжанська міська військова адміністрація постійно приділяє увагу виявленню потреб мешканців Рубіжанської територіальної громади, які наразі вимушено переселилися до інших регіонів України, та сприяє поліпшенню рівня їх життя. Саме з метою підтримки громадян, надання допомоги у вирішенні проблем, які виникають в нових умовах мешкання, Рубіжанська міська військова адміністрація звернулася до Благодійної організації ADRA Ukraine.

Фахівці Благодійної організації запропонували надати фінансову допомогу (6660 грн. на одну особу) мешканцям нашої територіальної громади, які відповідають певним категоріям вразливості, а саме:
• вагітна жінка або годуюча немовля;
• діти групи ризику (з тяжкими хронічними захворюваннями, сироти та інше);
• особи з інвалідністю;
• особи з тяжкими хронічними захворюваннями чи пораненнями внаслідок бойових дій та інші.

З фахівцем Благодійної організації ADRA Ukraine Анною Бакановською  швидко і професійно були обговорені  умови отримання допомоги та  документи, які мають надати громадяни, і робота була розпочата. Спеціалісти управління праці та соціального захисту населення Рубіжанської міської військової адміністрації, які закріплені за кожною областю України, допомагали громадянам у зборі документів для отримання фінансової допомоги. Фахівці Благодійної організації ADRA Ukraine  постійно були на зв’язку із спеціалістами УПСЗН, надавали консультації та координували роботу по збору необхідної інформації.

В результаті такої плідної  спільної праці 171 сім’я Рубіжанської територіальної громади, всього -  415 осіб  отримали фінансову допомогу на загальну суму 2 763 900 грн.

Рубіжанська міська військова адміністрація отримала велику кількість подяк від громадян з різних куточків України за те, що не забувають своїх мешканців, за допомогу у вирішенні  їх проблем, за турботу.

Висловлюємо слова щирої вдячності всій команді Благодійної організації ADRA Ukraine за небайдужість, чуйність, за надану допомогу саме тим, хто її найбільше потребує.  

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю для підтримки мешканців Рубіжанської міської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора