Рубіжанський меморіал. Михайло Бондарчук

Дата: 06.02.2023 09:08
Кількість переглядів: 670

Фото без опису

Фото без опису

29-річний головний сержант Михайло Бондарчук загинув 7 вересня 2022 року під час оборони Харківщини від окупантів. Біля села Волохів Яр боєць отримав смертельні поранення внаслідок ворожого авіаційного удару.

Михайло народився в селі Колом’є Хмельницької області. Він був найменшим сином у сім’ї. Закінчив місцеву школу. Потім здобув фах провідника у Козятинському технікумі. Але коли ворог напав на Україну, Він не зміг залишитися осторонь, тому що ще з дитинства батьки та вчителі виховали у ньому справжнього патріота. 2016 року вступив до лав Національної гвардії України. Служив у 15-му окремому Слов'янському полку, що дислокувався на Донбасі. Брав участь в АТО/ООС.

Михайло служив у частині 3035 м.Рубіжне. З дня повномасштабного вторгнення стояв на обороні міст Рубіжне, Сєверодонецьк, Лисичанськ та отримав нагороду за Доблесну службу.

«В ці скорботні дні вся громада глибоко сумує та співчуває батькам і родині Михайла. Прийміть слова подяки за те, що виховали патріота, вірного сина та справжнього захисника України, і нехай Господь Бог допомагає Вам перенести цей важкий біль втрати рідної людини. Світлий спомин про мужнього захисника України назавжди залишиться в наших серцях», – написали у Крупецькій сільраді.

Герої не вмирають вони назавжди в нашій пам’яті та в наших серцях. Поховали захисника у рідному селі на Хмельниччині. У Михайла залишилися дружина Марія і донька Даша.

Рубіжанська міська військова адміністрація висловлює глибокі співчуття з приводу непоправної втрати.

Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора