На Луганщині сформують новий стрілецький батальйон

Дата: 08.02.2023 12:57
Кількість переглядів: 177

Нещодавно розпочалася рекрутингова кампанія «Гвардія наступу» по формуванню вісьмох штурмових бригад, основу яких складатимуть підрозділи з діючих поліцейських, прикордонників та нацгвардійців. Водночас з метою адекватного реагування на загрози національній безпеці та посилення Сил оборони Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний доручив створити у кожній  області, у тому числі й Луганській, окремий стрілецький батальйон. Він має бути укомплектований до 15 лютого.

Як зазначив в.о. військового комісара – начальник сектору комплектування Луганського ОТЦК Сергій Попсуй: «Фактично за два тижня мають бути відібрані 47 осіб офіцерського, 105 – сержантського та 449 осіб рядового складу. Це дуже складне завдання, адже луганські резервісти розпорошені по усій Україні».

Охочі наблизити нашу Перемогу, дізнатися про умови набору до Окремого стрілецького батальйону Луганської області, про вимоги до кандидатів, державні гарантії, подальше навчання та бойове залагодження можуть звернутися до Сєвєродонецького міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки за телефоном: +380 50 043 97 27.

При відборі військовозобов’язаних та резервістів особливу увагу приділятимуть вмотивованості та патріотичній налаштованості претендентів, які не мають обмежень за станом здоров’я до проходження військової служби.

Для розміщення та проживання особового складу батальйонів будуть виділені вільні житлові фонди громад.

Час повертати своє!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора