«ПОРТФОЛІО ВЧИТЕЛЯ, ЯК ЗАСІБ САМООЦІНЮВАННЯ ВЛАСНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ»

Дата: 10.02.2023 14:22
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

Сучасному педагогу необхідно бути не лише професійно компетентним і творчо активним, але і конкурентоспроможним, здатним гідно позиціювати себе серед колег. У цьому може допомогти підбірка матеріалів, структурованих в «портфоліо педагогічного працівника».
Створення портфоліо допоможе педагогу грамотно проаналізувати свою діяльність, вибрати напрям подальшого зростання, спланувати роботу щодо самоосвіти, узагальнити передовий педагогічний досвід та підготувати його до трансляції.

8 лютого 2023 року 19 педагогічних працівників закладів освіти Рубіжного долучилися до онлайн-консультації «Портфоліо вчителя, як засіб самооцінювання власної діяльності». Консультант Рубіжанського центру професійного розвитку педагогічних працівників, Тетяна Єршова, розповіла педагогам про особливості створення портфоліо, окреслила переваги застосування професійного портфоліо як освітньої технології під час формування професійних компетенцій педагогів.

Також вчителі мали можливість поставити питання та поділитися власним досвідом щодо фіксації результатів професійних досягнень.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора