Допомога від громадського об'єднання “Проліска”

Дата: 11.02.2023 09:15
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

Два дні — 9 та 10 лютого 2023 року у гуманітарному штабі Рубіжанської міської військової адміністрації у м. Вінниця дуже людно. З метою надання наборів гуманітарної допомоги, які включають матраци ковдри, рушники, постільну білизну та посуд, до штабу завітала гуманітарна місія допомоги мирному населенню зони збройного конфлікту громадське об'єднання “Проліска”.

Це вже друга видача таких наборів “Проліскою” у гуманітарному штабі Рубіжанської міської військової адміністрації у м. Вінниця, першу видачу наборів громадським об'єднанням проведено 7 грудня 2022 року, відтоді у гуманітарному штабі тривав запис на наступну видачу, про що повідомлялось у соціальних мережах. Про потребу в отриманні зазначених наборів заявили 320 представників сімей, що вимушено перемістились з Луганщини  до Вінничини.

Завдяки партнерству з агенством у справах біженців UNHCR управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) громадським об'єднанням “Проліска” для видачі луганчанам доставлено до гуманітарного штабу близько 1000 наборів.

Спеціалістами управління праці та соціального захисту населення Рубіжанської міської військової адміністрації організовано збір потреб за конкретними позиціями набору та організація прийому отримувачів допомоги.

Набори видаються безпосередньо співробітниками “Проліски”, які самостійно здійснюють перевірку документів отримувача та визначають право на отримання допомоги. Умовами отримання визначено наявність в документах реєстрації на території Луганської області, а також  переміщення і фактичне перебування наразі у Вінницькій області, видача здійснюється одноразово.

Рубіжанська міська військова адміністрація глибоко вдячна громадському об'єднанню “Проліска” за плідну співпрацю та значну допомогу  мешканцям Луганщини!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора