Кольори нашої Перемоги

Дата: 15.02.2023 13:15
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

З 24 січня по 13 лютого Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді, Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації спільно з Луганським обласним центром дитячо-юнацького туризму і краєзнавства провели Всеукраїнський конкурс малюнків «Кольори нашої Перемоги»,

Конкурс присвячений річниці початку повномасштабного вторгнення рф на територію України. Його мета – активізація національно-патріотичного виховання учнівської молоді, формування активної громадянської позиції у здобувачів освіти, розвиток відповідальності за майбутнє своєї держави та незламна віра у перемогу України.

У Всеукраїнському конкурсі малюнків взяли участь і учні Рубіжанських закладів загальної середньої освіти та Рубіжанського міського Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді.

Учасники конкурсу малювали Перемогу України. Художніми засобами вони розказали про своє бачення нашої країні та рідного міста після звільнення від ворога, про що вони мріють і де б вони хотіли б жити. Саме через малюнок діти висловлювали свої думки і власне світобачення, проявляючи творчість, креативність та оригінальність. Усі малюнки вийшли напрочуд яскравими, життєствердними, сповненими любові до рідного міста та рідної країни.

Дякуємо всім учасникам за активну участь у конкурсі! Бажаємо здоров’я, добробуту, натхнення, творчих успіхів та Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора