Відбувся базовий тренінг із проєктного менеджменту

Дата: 15.02.2023 16:30
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

12-13 лютого 2023 року в смт. Опішня Полтавської області відбулося навчання «Базовий тренінг із проєктного менеджменту» для неурядових громадських організацій Полтавської області.

Тренінг організовано за безпосереднього сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні та за фінансової підтримки Європейського союзу, наданої в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Навчання щодо організації роботи та оформлення документації по визначеному проєкту для отримання гранту провели досвідчені тренери: Світлана Громцева – директорка КУ «Обласний молодіжний центр» Полтавської облради, тренерка програм із молодіжної політики та проєктної діяльності та Сергій Митрохін – експерт із розвитку громадського суспільства, тренер програм із молодіжної політики та проєктної діяльності.

У тренінгу взяли участь посадові особи Опішнянської селищної ради, представники соціальної сфери, освіти, культури, громадських організацій та спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Рубіжанської міської військової адміністрації Луганської області – Інна Сухоносова.

Завдяки тренінгу із проєктного менеджменту учасники здобували теоретичні знання та практичні навички з розробки й реалізації проєктів для ефективного функціонування та розвитку громади. Навчалися планувати проєкти, контролювати й оцінювати їхній прогрес і результати.

По завершенню тренінгу всі учасники отримали відповідні сертифікати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора