В єдності наша сила!

Дата: 16.02.2023 09:16
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

16 лютого українці вдруге в історії відзначатимуть День єднання. Нове свято було оголошено Президентом минулого року через заяви, що саме цього дня розпочнеться повномасштабне російське вторгнення. 

День єднання було започатковано Указом Президента України № 53/2022 від 14.02.2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства», в якому, зокрема було записано, що День єднання оголошено для «посилення консолідації українців, зміцнення їхньої «стійкості» на тлі зростання гібридних загроз, пропагандистського та морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

Повномасштабна війна в Україні зачепила кожного і  стала критичною точкою об’єднання українців довкола спільних цінностей. У нелегкий для держави час українці зібралися у велику спільноту, об’єднавшись в єдине ціле, щоб робити спільну справу та наближати Перемогу. Непохитна віра в Перемогу – об’єднувальний фактор для українців.

Зовнішні й внутрішні виклики, що постали сьогодні перед нашою країною, вимагають від кожного з нас консолідації та відповідальності!
В єдності наша сила!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора