Тиха акція «Ангели-пам’яті»

Дата: 18.02.2023 11:05
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

18 - 20 лютого в Україні та світі вдесяте проходить всесвітня «тиха» акція «Ангели пам’яті» із вшанування Героїв Небесної Сотні і усього Небесного воїнства. Ініціатори акції – відома українська співачка та громадський діяч Анжеліка Рудницька і «Територія А», які 2014 року започаткували символічну традицію поминати загиблих за Україну білими ангелами.

Щороку українці у всьому світі створюють ангелів, які символізують загиблих за Україну і нашу спільну болючу пам’ять та віру у перемогу світла над темрявою.

Громади Луганщини проводять акцію «Ангели пам’яті-2023» в містах, де зараз є їхні представництва.

Не є виключенням і Рубіжанська громада. Так, гуманітарний штаб Рубіжанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області, розташований у м. Вінниця, приєднався до участі в заході, який проводиться в різних містах України та на кількох континентах.

«Це так зворушливо… Можна забрати у людини дім, але ніхто не забере любов. Українці Луганщини, яких війна вигнала з дому, пускають коріння в інших містах і бережуть традиції», – розповіла Анжеліка Рудницька виданню “Укрінформ”.

Щиро віримо в Перемогу світла над темрявою, Перемогу любові та справедливості, нашу Перемогу! Серця луганчан збережуть пам'ять про всіх загиблих за Україну!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора