У Рубіжанській гімназії №4 пройшла загальна виховна година, присвячена Дню пам'яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2023 14:33
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Наприкінці 2013 - на початку 2014 року тисячі українців вийшли на Майдан відстоювати своє право на свободу, на щасливе майбутнє своїх дітей, за право української нації на життя. На жаль, не всім пощастило залишитись живими. І сьогодні, 20 лютого, Україна вшановує пам’ять загиблих на Евромайдані героїв, Героїв Небесної Сотні. 

У Рубіжанській гімназії №4 пройшла загальна виховна година, присвячена Дню пам'яті Героїв Небесної Сотні. Учні згадали про причини тих подій, вшанували пам'ять Героїв хвилиною мовчання. Напередодні відбулася зустріч з учасником Евромайдану Юрієм Петровичем Юзичем (на фото), який розповів про страшні події січня-лютого 2014 року.

Проведені паралелі минулого і сучасності допомогли дійти висновку, що українська нація завжди була здатна боронити свою незалежність. Події останнього страшного для нашої країни року ще раз доводять це. Наприкінці заходу на підтримку захисників України пролунала пісня гурту “Антитіла” "ФОРТЕЦЯ БАХМУТ". Слава Україні! Героям слава! Все буде Україна!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора