Учні Рубіжанської ЗШ І-ІІІ ст. №3 та Рубіжанської гімназії №4 Сєвєродонецького району Луганської області долучились до  Всесвітньої тихої акції вшанування Героїв Небесної Сотні «Ангели пам’яті»

Дата: 21.02.2023 13:40
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Десята всесвітня «тиха» акція «Ангели пам’яті» із вшанування Героїв Небесної Сотні і усього Небесного воїнства відбулася 18-20 лютого 2023 року в різних містах України та на кількох континентах.  

Учні Рубіжанської ЗШ І-ІІІ ст. №3 та Рубіжанської гімназії №4 Сєвєродонецького району Луганської області долучились до  Всесвітньої тихої акції вшанування Героїв Небесної Сотні «Ангели пам’яті». У межах заходу діти  створювали витинанки із білого паперу, які символізують загиблих за Україну і нашу спільну болючу пам’ять та віру в перемогу світла над темрявою. Наші паперові ангелики з’явились на деревах у різних країнах світу, як символ пам’яті про загиблих на Майдані.

20 лютого вчителі та учні школи узяли участь у заході-реквіємі "Небо падало, та ми його тримали" з презентацією «Революція Гідності, охрещена кров’ю». Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять Героїв Небесної Сотні.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора