21 лютого відбулася зустріч начальника Рубіжанської міської військової адміністрації Андрія ЮРЧЕНКО з представниками міжнародної благодійної організації Caritas Ukraine

Дата: 23.02.2023 17:09
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

21 лютого відбулася зустріч начальника Рубіжанської міської військової адміністрації Андрія ЮРЧЕНКО з представниками міжнародної благодійної організації Caritas Ukraine.

Під час зустрічі з менеджером мережі  Caritas Ukraine (Донецьк)  у місті Дніпро Світланою ШУХ та фахівецем з лобіювання та адвокації Віталієм РИЖКОВИМ було обговорено питання налагодження співпраці Рубіжанської міської військової адміністрації та благодійної організації щодо соціальної підтримки внутрішньо переміщених мешканців Рубіжанської територіальної громади. 

Caritas Ukraine входить в одну з найбільших міжнародних мереж благодійних організацій у світі та Європі. Робота Caritas Ukraine сфокусована на 6 основних напрямках:
• Допомога дітям, молоді та сім’ям, які перебувають у кризі
• Охорона здоров’я
• Допомога людям з особливими потребами
• Соціальні проблеми міграції
• Допомога в надзвичайних ситуаціях
• Розбудова громад.

При цьому Caritas Ukraine сповідує комплексний та системний підхід до вирішення соціальних питань: вони  не концентруються на одній чи двох суспільних проблемах, а беруть до уваги їх сукупність, послідовність і потенційні наслідки.

Сьогодні Caritas Ukraine -  це понад 40 регіональних організацій у 20 областях України. Під час зустрічі було обговорено конкретні питання співпраці з Caritas Ukraine  у місті Дніпро, в подальшому перелік регіональних партнерів Рубіжанської міської військової організації буде доповнюватися представниками інших областей України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора