«Вистояли – переможемо!»

Дата: 25.02.2023 10:07
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

«Вистояли – переможемо!» під таким гаслом розпочалися виховні заходи 24 лютого 2023 р. в Рубіжанській ЗШ №3.

-  Хвилиною мовчання вшанували учні та вчителі школи пам’ять загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.
- Учні 2 – 9 класів  переглянули відео-презентацію, яку підготувала педагог-організатор Заліпа О.П.,  про учнів нашої школи, які з першого дня повномасштабної війни пішли боронити Україну від ворога. 
- Для учнів початкових класів пройшли інформаційні хвилинки «Рік незламності. Разом до перемоги» на яких учні розповідали, як для них все почалось і хто допомагав їм триматися весь час.
- Для учнів 5 – 6 класів Гончарова Тетяна Олексіївна провела патріотичну гру «Україна це» на якій учні показали свої знання про те, що за рік , який минув від повномасштабного вторгнення, Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає.
- Учні 7 – 9 класів змагалися у патріотичній грі «Паляниця» і впевнені, що у цій війні Україна захищає свій європейський вибір, свою ідентичність і цінності як частину європейських.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора