Про організацію оздоровлення дітей внутрішньо переміщених осіб у 2023 році

Дата: 26.02.2023 09:20
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

23 лютого заступник начальника військової адміністрації з соціальних питань Аліса Міщенко, начальник управління праці та соціального захисту населення Наталія Ковтун та заступник начальника управління Наталія Коротенко, начальник служби у справах дітей Олена Нічупієнко взяли участь в обласному семінарі з порядком денним «Про організацію оздоровлення дітей внутрішньо переміщених осіб у 2023 році».
  
З метою організації якісної підготовки до проведення оздоровлення дітей в умовах військового стану директор Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Луганської області Елеонора Поліщук ознайомила учасників заходу із законодавчою базою та надала рекомендації щодо створення дорожньої карти організації процесу.

Усвідомлюючи важливість організації оздоровлення дітей Рубіжанської громади в  умовах військового стану, в 2023 році в бюджеті громади передбачено 2 730 000 грн на придбання путівок для дітей пільгових категорій.

Координацію діяльності з організації оздоровлення та відпочинку дітей  здійснює управління праці та соціального захисту населення Рубіжанської міської військової адміністрації.

Першими кроками старту оздоровчої кампанії стане затвердження «Програми оздоровлення та відпочинку дітей Рубіжанської міської територіальної громади на 2021-2023 роки» у новій редакції та оновлення складу Координаційної ради з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей.
 
Оголошення про прийом заяв від батьків або осіб, що їх замінюють, про видачу путівки буде опубліковано на офіційному сайті Рубіжанської міської військової адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора