Педагоги Рубіжанської ЗШ №3 організували загальношкільну акцію підтримки ЗСУ

Дата: 27.02.2023 10:00
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

У кожного з нас свій фронт, кожен бореться по-своєму. Наші «кіборги», «люди зі сталі», надзвичайно мужні, стійкі та сміливі захисники подарували нам уже другий воєнний лютий, а не «мірний февраль». Вони – приклад вірності, самопожертви, людяності та величезного, просто не властивого звичайній людині, героїзму. Наші захисники героїчно тримають фронт, кожного дня маленькими та великими кроками відсувають його подалі від наших домівок.

У людей в тилу теж свій фронт. У нас педагогів він особливий. Нам випала надважлива місія тримати «освітній фронт». Потри всі перешкоди та перепони ми маємо доносити до підростаючого покоління правду, вчити аналізувати та оцінювати події, мислити критично, виховувати дітей у дусі любові до рідної землі, поваги до історії, культури, традицій України. Сьогодні дуже важливо розвивати в дітей почуття гордості за наших героїчних військових, навчити любити та поважати їх подвиг, щоб виховати справжніх патріотів своєї держави. 

Але просто говорити про це замало. Важливо надихати дитину своїм власним прикладом. Кожен з нас і так практично щоденно допомагає бійцям на передовій – кожен по своєму. Багато хто, у вільний від роботи час, волонтерить, плете маскувальні сітки, виготовляє окопні свічки, збирає та передає адресні передачі на передову та ін.

Однак, ми педагоги Рубіжанської ЗШ №3 вирішили організувати загальношкільну акцію підтримки ЗСУ, залучивши до цього дітей. Наші учні «розкидані» по всьому світу, від найменших – другокласників до найстарших – дев’ятикласників, постійно малюють малюнки, в яких висловлюють свою любов та захоплення неймовірним подвигом бійців. Копії цих малюнків через небайдужих волонтерів потрапляють у руки бійців на передовій. А педагогічний колектив завжди доповнює дитячі послання солодкими подарунками, енергетичними батончиками, засобами гігієни, одягом, продуктивними наборами, термохімічними грілками та ін. Так, це дрібниці. Але для нас важливо, що всі ми, і діти, і дорослі працюємо разом, підтримуємо один одного, допомагаємо одне одному та піднімаємо і підтримуємо моральний дух наших бійців. 

Подяка та відгуки захисників – величезний стимул для нас, особливо для дітей, які щоденно запитують «А можна малювати ще?». Звісно можна. Подяка від воїнів – це сигнал, що ми обрали правильний шлях, це стимул рухатись далі. 

Дорогі наші захисники, Ви назвали нас «МАЛЕНЬКОЮ ШКОЛОЮ З ВЕЛИКИМ СЕРЦЕМ». Тож ця школа продовжить самовіддано працювати, підтримуючи вас, наближаючи спільну та одну на всіх ПЕРЕМОГУ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора