Шановні мешканці Рубіжанської міської військової адміністрації!

Дата: 27.02.2023 14:42
Кількість переглядів: 216

Фото без опису

На численні звернення мешканців Рубіжанської міської територіальної громади, які  проживають в різних областях України, роз'яснюємо порядок отримання гуманітарної допомоги від Луганської обласної державної адміністрації.

Мешканцям міст, в яких розташовані гуманітарні хаби ЛОДА, гуманітарна допомога надається безпосередньо в місті проживання. Визначитися з найближчим до міста проживання хабом можна за допомогою мапи гуманітарних хабів для переселенців із Луганської області за посиланням: http://loga.gov.ua/infographs/mapa_gumanitarnih_habiv_dlya_zhiteliv_luganshchini.

Для отримання гуманітарної допомоги в хабі необхідно зареєструватися в гугл-формі: https://forms.gle/vGGhsLE3TZhP5dxi7. Форма заповнюються на кожну внутрішньо переміщену особу окремо (в тому числі і на дітей) один раз. 

Громадяни, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи поза межами населених пунктів, в яких розташовані гуманітарні хаби, отримують гуманітарну допомогу Укрпоштою з оплатою посилки за власний рахунок. В такому випадку необхідно зареєструватися в гугл-формі: https://forms.gle/iUMHAdPcJTsuNU5J7

Гуманітарну допомогу Укрпоштою  всім мешканцям Луганської області  надсилає Попаснянська територіальна громада.

Гуманітарна допомога  переселенцям із  Луганської області надається за її наявності та в порядку черговості. Надходження та комплектація продуктових наборів залежить виключно від можливостей благодійних фондів та організацій.

Телефон «гарячої лінії» з гуманітарних питань для переселенців з Луганської області - 0 800 33 24 75 (безкоштовно в межах України).

За отриманням консультацій з питань гуманітарної допомоги та заповнення гугл-форм мешканці Рубіжанської територіальної громади можуть звернутися до спеціалістів управління праці та соціального захисту населення Рубіжанської міської військової адміністрації, закріпленими за кожною областю України, за посиланням: https://rmva.gov.ua/telefoni-fahivciv-upszn-10-05-23-12-10-2022.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора