24 ЛЮТОГО. РІК НЕЗЛАМНОСТІ!

Дата: 28.02.2023 10:11
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

24 лютого 2022 року російська федерація здійснила повномасштабне вторгнення в Україну. Так розпочалася ескалація війни, що триває ще з 2014 року.

Від цієї дати минув рік, протягом якого українці показали всьому світу свою сміливість, гідність та незламність. 365 днів українські військові та цивільні пліч-о-пліч протистоять російському загарбнику й стоять на захисті незалежності, державності та національної ідентичності.

Війна росії проти України оголила наші почуття раз і назавжди. Ми зрозуміли, що значить любити та цінувати кожну мить. Найголовніше те, що всі зрозуміли: ми – українці – нескорена нація. Нація Героїв, які стояли, стоять і будуть стояти до останнього, аби вибороти та вигризти кожен сантиметр нашої землі.

Саме тому в Рубіжанському ліцеї Сєвєродонецького району Луганської області вчителі провели тематичні виховні заходи, на яких кожен учень міг поділитися власними спогадами про той день, який змінив життя його та України назавжди. Війна перевернула долю багатьох сімей, переписала історії наших родин, переродила наші звичаї та традиції. Не зважаючи на всі обставини, ми стали однією родиною. Серед нас більше немає чужих чи незнайомих. Українці сьогодні – це близькі люди: прихистили переселенців, відкрили свої домівки й серця для тих, хто був змушений рятуватися від війни.

Це був рік стійкості, небайдужості, мужності, болю, надії, витримки, єдності, незламності. Лютий рік незламності.

Але ми знаємо, що спільними зусиллями ми Переможемо! Борімося за нашу Незалежність, за нашу Свободу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора