Відбулася нарада керівників закладів культури та спорту: підвели підсумки за лютий та обговорили плани роботи у березні

Дата: 28.02.2023 14:53
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

27 лютого у режимі Зум-конфренції відбулась нарада з керівниками закладів культури та спорту Рубіжанської міської територіальної громади під головуванням в. о. начальника відділу культури, молоді та спорту Рубіжанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області Світлани Ступнікової. У нараді також взяли участь головний спеціаліст відділу Іна Сухоносова та головний бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу Ірина Ткалич.

Світлана Ступнікова підвела підсумки роботи відділу й закладів культури та спорту в лютому 2023 року, яка полягала в координації та методичному керівництві роботою підпорядкованих закладів, забезпеченні підготовки інформації, відповідей, що стосуються відповідного напрямку роботи, проведенні онлайн заходів, участі в акціях, популяризації роботи закладів в мережі інтернет, веденні інформаційної кампанії (адміністратор) на сторінці відділу у мережі Facebook https://www.facebook.com/groups/2073792219519682 у форматі висвітлення спортивних, молодіжних, соціальних та культурних заходів та подій, отримання гуманітарної допомоги від благодійників. За звітний період станом на 27.02.2023 було опубліковано 15 інформаційних матеріалів, охват аудиторії становив 8452 особи (у середньому 563 переглядів кожного матеріалу).

Тетяна Ямполь, в. о. директора комунального закладу «Міський музей» надала інформацію щодо ведення реєстру цивільних громадян Рубіжанської територіальної громади поранених/загиблих внаслідок ворожих обстрілів та про спілкування з рубіжанами з питання збору спогадів для усно-історичного, писемного музейного архіву «Збережена пам’ять».

В. о. директора комунального закладу «Рубіжанська міська дитяча школа мистецтв» Марина Давидюк, доповіла про участь у Всеукраїнському конкурсі «Об’єднаймося ж, брати мої!» та Міжнародному конкурсі для юних митців «Малюємо українською», де учні відділення образотворчого мистецтва отримали перемоги та стали фіналістами відповідно, участь викладачів закладу у методичних доповідях викладачів Сєвєродонецької дитячої музичної школи № 1 та Лисичанської дитячої школи мистецтв № 1». У школі мистецтв стаом на 28.02.2023 року продовжують навчання 75 учнів.

В.о. директора комунального закладу «Рубіжанська публічна бібліотека» Олена Леонова доповіла про консультативну допомогу в онлайн-контактному центрі бібліотеки; організацію пошукової роботи в мережі інтернет (консультації), послуги для ВПО з відновлення втрачених контактів з близькими родичами та друзями, сприяння приєднанню до проєкту «Пошук зниклих».

Директор Дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Олександр Дорошенко розповів про успішні виступи рубіжанських спортсменів та досягнення тренерів, які продовжують тренування в інших містах України.

Також було обговорено з керівниками музею, школи мистецтв, бібліотеки, дитячо-юнацької спортивної школи громади план заходів на березень: організація проведення XІ відкритого регіонального конкурсу пленерного живопису «Весняна палітра Рубіжного», відзначення річниці від дня народження Т.Г. Шевченка, Дня українського добровольця, Всесвітнього дня поезії, Дня Національної гвардії України.

Головний бухгалтер централізованої бухгалтерії Ірина Ткалич звітувала про результати фінансово-господарської діяльності закладів культури й спорту у 2022.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора