У Рубіжанській школі мистецтв відбувся академічний концерт юних музикантів

Дата: 02.03.2023 13:50
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

23-24 лютого у комунальному закладі «Рубіжанська міська дитяча школа мистецтв» відбувся академічний концерт учнів. Академічний концерт - культурно-мистецька подія для батьків, викладачів, який презентує творчі надбання дітей. Даний захід підвів підсумки двох місяців спілкування юних музикантів зі світом музики, з музичними інструментами та музичною грамотою. 

Академічний концерт було проведено в режимі відеозапису. Викладачі завантажили твори на Гугл Диск, що допомогло переглянути та оцінити роботу кожного виступаючого. У програмі були виконані твори як класиків, так і сучасних композиторів. З впевненістю можемо сказати, що вихованці закладу радують своїми результатами та досягнутими успіхами, Викладачі школи сподіваються, що навчання у мистецькій школі збагатило внутрішній світ кожної дитини, та  відкрило їм двері у найбагатший та найщиріший світ, який вони разом будуть пізнавати протягом не одного року навчання!

Тож, бажаємо нашим маленьким музикантам успіхів у навчанні, приємного спілкування зі світом музики та великих відкриттів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора