01 березня 2023 у гуманітарний штаб Рубіжанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області, розташований у м. Вінниця, з робочим візитом завітав начальник Рубіжанської міської військової адміністрації Андрій ЮРЧЕНКО

Дата: 02.03.2023 14:50
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

01 березня 2023 у гуманітарний штаб Рубіжанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області, розташований у м. Вінниця, з робочим візитом завітав начальник Рубіжанської міської військової адміністрації Андрій ЮРЧЕНКО.

Очільник Рубіжанської територіальної громади перевірив роботу штабу, процес фасування гуманітарної допомоги та поспілкувався з працівниками й відвідувачами особисто.

Питання забезпечення допомогою ВПО, які зараз перебувають у Вінницькій області, Андрій ЮРЧЕНКО обговорив із заступником начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергієм ЗДІТОВЕЦЬКИМ, який теж відвідав гуманітарний хаб у Вінниці. Було досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці та взіємодії.

Крім того, відбулася  зустріч з представником Луганської  обласної служби зайнятості Ольгою БАЙ, яка щосереди консультує внутрішньо переміщених осіб з Луганської області з питань зайнятості населення. Андрій ЮРЧЕНКО акцентував увагу на вирішенні питання забезпечення роботою незайнятих мешканців Рубіжанської територіальної громади та Луганської області. Зокрема обговорювалося питання щодо потреби в організації оплачуваних громадських робіт із залученням до їх виконання внутрішньо переміщених осіб. В ході зустрічі досягнуто домовленостей щодо співпраці в зазначеному напрямку, узгоджено план дій щодо прийняття рішення про види та обсяги громадських робіт Рубіжанською міською військовою адміністрацією та подальшого  укладення відповідного договору зі службою зайнятості.

Окрему увагу очільник приділив процесу надання медичної допомоги у гуманітарному штабі. Лікар загальної практики — сімейний лікар Анжела ЄФІМЦЕВА повідомила, що надання медичних послуг є  затребуваним напрямком роботи гуманітарного штабу. Нагадуємо, що напрямками надання медичної допомоги є лікування, надання рекомендацій, консультування, допомога в отриманні скерування до вузького спеціаліста, виписка рецептів за програмою “Доступні ліки”, допомога в пошуку профільних лікарень та спеціалістів відповідно до потреб пацієнта. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора