Спорт в країні рухається вперед, не зважаючи на війну

Дата: 03.03.2023 10:30
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

25 лютого 2023 у Києві відбувся суддівський семінар з карате за версією JKS, у якому взяли участь 30 учасників, серед яких «Заслужений тренер України», директор Дитячо-юнацької спортивної школи № 1 з м. Рубіжне Луганської області Олександр Дорошенко.

Мета суддівського семінару полягає у наданні учасникам теоретичної та практичної підготовки, необхідної їм для суддівства на змаганнях національного рівня і на міжнародних змаганнях, які проводяться в країні. На заході були розглянуті зміни у правилах змагань з карате.
 
Лектором семінару виступив Костянтин Єланський голова суддівської колегії Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація карате».
Олександр Дорошенко відмітив: «Для кожного тренера важливо не зупинятися і тому при кожній можливості необхідно підтримувати свій професійний рівень, що дає змогу бути обізнаним у сучасному світі».

26 лютого 2023 в місті Київ відбувся відкритий турнір з карате «Кубок м.Київа-2023». У змаганні взяли участь 320 спортсменів з 11 клубів від 8 до 35 років. Одним з суддів турніру виступив «Заслужений тренер України», рубіжанін Олександр Дорошенко: «Спорт в країні рухається вперед не зважаючи на війну. Тренери та їх вихованці продовжують удосконалюватися. Війна розкидала рубіжанських каратистів по різних містах України та світу, але вони, під керівництвом досвідчених наставників, беруть участь у спортивних заходах, зміцнюючи дружні зв’язки між клубами та країнами, бо спорт об’єднує та перемагає!».

Після змагань, на брифінгу з керівництвом Всеукраїнської громадської організації «Української асоціації карате», розглянули роботу федерації в умовах воєнного стану, подальший розвиток цього виду спорту в Україні після закінчення війни. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора