«Мелодії незламних сердець»

Дата: 03.03.2023 14:02
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

В Україні розпочато відбір лауреатів Національного благодійного творчо-мистецького фестивалю військово-патріотичної пісні «Мелодії незламних сердець»

У всі часи пісня була потужною зброєю у боротьбі з ворогом. Сьогодні під час війни патріотичні пісні набули особливої популярності не тільки в Україні, а й усьому світі. Саме на фронті зароджуються нові твори, в яких розкривається душа, прагнення перемоги, здійснення мрії, моральна та духовна краса наших захисників.

Міжнародний благодійний фонд «Незламна українська нація» та Міжнародний родинний фестиваль «Мелодія двох сердець» започаткували Національний благодійний творчо-мистецький фестиваль військово-патріотичної пісні «Мелодії незламних сердець» та розпочали відбір лауреатів регіонами України.

Організаційну раду Фестивалю очолює Народна артистка України, Світлана Білоножко.

Мета проведення заходу – об’єднання української нації, підтримка бойового та морального духу, популяризація пісень народжених війною, в яких не просто тексти, а життя реальних історій з окопів, розповіді про бої, поразки, перемоги, вірних друзів, клятих ворогів.

Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь у Фестивалі військово-патріотичної пісні.

Інформація про умови участі розміщена на сайті: https://www.ukrainiannation.com/

Аудіо, відеофайли та посилання на виступи надсилати на email: ukrainiannation2022@gmail.com

Прийом заявок триватиме до 31 березня 2023 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора