Привітання начальника Рубіжанської міської військової адміністрації Андрія Юрченка з 8 березня!

Дата: 08.03.2023 10:02
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

Шановні наші жіночки! 
Наші рідні і красиві! 
Наші сміливі та незламні! 

Від себе особисто та від Рубіжанської міської військової адміністрації вітаю Вас зі святом весни та любові! Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання - пов’язане з жінкою. Саме ви надихаєте чоловіків на безліч подвигів, пробуджуєте бажання долати усі перешкоди та досягати нових вершин!

В цей день я вклоняюся перед жінками-військовослужбовцями за їх самовідданість, рішучість та стійкість. Я хочу подякувати нашим жінкам-медикам, які служать на благо України на фронті та в тилу, жінкам-вчителям, завдяки яким ми впевнені в майбутньому наших дітей та нашої Батьківщини, а також жінкам-спортсменам, які прославляють нашу громаду, Луганщину та всю Україну на міжнародній арені. Я вітаю і дякую кожній жінці нашої Рубіжанської територіальної громади за незламність та віру в нас - чоловіків.

Нехай кожен день приносить Вам тільки позитивні емоції, а початок весни символізує початок чогось прекрасного у Вашому житті! Радості в очах, тепла в душі та любові в серці! 

Зі святом!

З повагою, 
Начальник Рубіжанської міської військової адміністрації 
Андрій ЮРЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора