Запрошуємо до участі у проєкті UAct!

Дата: 09.03.2023 09:44
Кількість переглядів: 173

Фото без опису
У цей складний для нас всіх час, компанія UNICEF разом із Національною Організацією Скаутів України та Всесвітньою Організацією Скаутського Руху створили спеціальний проєкт UAct.

Всесвітній проєкт UAct надає психологічну, соціальну та фізичну допомогу дітям, які вимушено змінили місце проживання. Спеціальна команда професіоналів з роботи з дітьми та психологів приготувала насичену програму, щоб полегшити вплив війни на дитяче життя. 

Їх мета — створення простору відпочинку та розвитку для дітей-ВПО від 11 до 17 років. Цей проєкт вже реалізовується у Одесі, Києві, Хмельницькому, Львові, Острозі, Миколаєві (Львівської області) та інших містах України. Організатори пропонують: 

- активну участь в житті проєкту;
- допомагати тим, хто цього справді потребує;
- постійне навчання, тренінги та виїзди;
- веселу та молоду команду;
- знайомство зі Скаутським Рухом.

Команда працює з дітьми групами (до 10 осіб) за програмою, яка створена саме для них! Всього одна-дві години на тиждень у п’ятницю, суботу або неділю і десятки вдячних дитячих посмішок!

Сьогодні скаутська організація запрошує дітей Рубіжанської територіальної громади долучитися до цього проєкту, щоб знайти нових друзів у новому місті та отримати професійну допомогу у соціалізації.

Для участі необхідно ЗАПОВНІИТИ АНКЕТУ ЗА ПОСИЛАННЯМ: https://forms.gle/ivAMbL4kkoqaiW7c6.

Крім того Національна Організація Скаутів України) разом з UNISEF та Всесвітньою Організацією Скаутського Руху проводить набір волонтерів в проєкт UAct для роботи з дітьми-переселенцями, які знаходяться у місті Дніпро. Вимоги до волонтерів:
- вмотивованість працювати з дітьми-переселенцями;
- бажання допомагати;
- вміння працювати в команді.

За усіма питаннями телефонуйте регіональному координатору Юлії на номер 098-230-42-67.
Все буде Україна !



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора