#РубіжнеРазом. Історія успіху ВПО із Рубіжного

Дата: 09.03.2023 10:15
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

Фото без опису

Про цю неймовірну жінку ми дізналися завдяки її оголошенню, яке вона розмістила в одній із груп, які створені для спілкування ВПО із Рубіжанської територіальної громади. Вона всіх вітала з чудовим весняним днем та запрошувала розділити з нею радість відкриття магазину домашнього текстилю.

Сьогодні вона мешкає на Вінничині, а до 24 лютого 2022 року вона була успішною бізнес-леді міста Рубіжне, де мала декілька магазинів. В мирному житті у неї була власна квартира, а сьогодні вона розділяє 30 квадратних метрів разом із чоловіком, сином, невісткою, онуками, батьками невістки та чотирма котами. 

Згадуючи про своє життя до військової агресії російської федерації вона з гордістю говорить про те, що була зоозахисником і кожного дня варила шість відер каші, щоб нагодувати безпритульних тварин.

Її розповідь про евакуацію з міста Рубіжне не можна слухати спокійно. Бо не можна уявити собі що відчуває людина, яка змушена залишити хворих батьків. І хоча вона і зараз опікується ними, передає ліки та іншу допомогу, але чекає миті, коли можна буде знову їх обійняти.

Як і у багатьох українців її життя розділилося на «до» та «після». Зараз вона пишається тим, що в неї з’явилися онуки – невістка народила двійню. Вона вдячна християнському табору «Джерело любові», в якому вона разом із родиною знайшла прихисток на півроку і отримала нових друзів. Вона радіє, що завдяки підтримці давніх бізнес-партнерів з України та Туреччини вона не сидить склавши руки, а  продовжує справу усього свого життя.

Відкриття магазину для неї не лише можливість забезпечити свою родину грошима, не лише можливість заплатити за ліки для батьків та їх доставку. Відкриття магазину для цієї жінки означає перемогу над тими, хто дуже хотів би її зламати. Ми умисно не називаємо її ім’я, бо вона боїться за своїх батьків, які зараз на окупованій території.

На питання чи планує вона повертатися у Рубіжне, вона відповідає: «Я кожного дня чекаю, коли над Рубіжним замайорить український флаг, щоб зібратися, поїхати додому і відбудовувати рідне місто». 

А сьогодні вони щиро запрошує до свого магазину у Вінниці, який знаходиться за адресою: вул. Замостянська 34в. Магазин розташований у торгівельно-розважальному центрі «Світанок», що є дуже символічним, до Луганщина – світанок України.

#РубіжнеРазом



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора